Processen i et byggeprojekt

Vi kan hjælpe med en enkelt fase i byggeprojektet eller styre hele processen fra den første idé til jeres færdigbyggede boligprojekt.

1. Indledende møde

Vi starter altid med et indledende møde hos jer, hvor vi drøfter jeres ønsker, drømme og behov, hvad enten det er en ombygning, tilbygning, ny villa eller sommerhus.

Mødet har til formål at afklare de overordnede muligheder for jeres fremtidige bolig.

Læs mere…

Sommerhus i træ

2. Skitseprojekt

Skitseprojektet er jeres mulighed for at få afprøvet forskellige overordnede idéer og løsninger til jeres boligprojekt, inden vi sætter det lidt større maskineri i gang. I skitsefasen udfolder idéerne sig, rammerne for byggeopgaven bliver defineret og jeres boligprojekt bliver til.

Læs mere…

Snit af sommerhus

3. Myndighedsprojekt

I de fleste byggeprojekter skal der søges om en byggetilladelse. Det sørger vi for.  Vi udarbejder og indsender ansøgning om byggetilladelse til jeres kommune – herunder de nødvendige tegninger, dokumenter og projektoplysninger. Vi tager os af det hele.

Læs mere…

Tagfod tegning

4. Udvidet projektforslag (hovedprojekt, udbudsprojekt)

Det udvidede projektforslags formål er at detaljere og beskrive projektet, så det kan prissættes og bygges.

Detaljeringen af denne fase afhænger af kompleksiteten i opgaven samt entrepriseformen. Det er her vi endeligt beslutter overflader, materialer, bygningsdetaljer og konstruktioner, så entreprenøren kan prissætte og udføre byggeriet.

Læs mere…

AB Forbruger

5. Udbudsproces

I udbudsprocessen vil vi I samarbejde med jer udvælge op til 3 entreprenører, som vi mener vil kunne udføre opgaven tilfredsstillende. Vi samarbejder med en række forskellige entreprenører og kan derfor anbefale håndværkere til den specifikke opgave og stå for at indhente tilbud på baggrund af udbudsmaterialet.

Læs mere…

Ombygning tilsyn

6. Tilsyn og aflevering

Mens byggeriet står på, vil vi enten lave projektopfølgning eller tilsyn med byggeriet. Det kommer lidt an på den enkelte byggesag, og hvad vi aftaler.

  Læs mere…

Lydforhold teknisk dokumentation

7. Færdigmelding

Er der ansøgt om byggetilladelse til af gennemføre byggeprojektet, skal det færdigmeldes ved kommunen. Der indsendes teknisk dokumentation, som dokumenterer, at byggeprojektet overholder de relevante kapitler i bygningsreglementet.
Vi samler og udarbejder den dokumentation, der ikke udarbejdes af de udførende håndværkere eller ingeniør.

Læs mere…

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du brugen af cookies.