Vores projekttilgang

I vores rådgivning og arkitektarbejde fokuserer vi på at skabe personlige, skræddersyede løsninger med gode, naturlige materialer – og godt, langtidsholdbart håndværk. Vi har et overordnet fokus på funktionalitet, hjemlighed, æstetik, dagslys, udsyn og boligens indpasning og samspil med omgivelserne.

Vi opererer i hele spektret fra den indledende idéudvikling og skitsering til aflevering af det færdige byggeri. Undervejs arbejder vi med 3D visualisering af løsningsforslagene, og hjælper med afklaring af materialevalg, indhentning af byggetilladelse og udarbejdelse af tegninger, beskrivelser og udbudsmateriale.

Vi samarbejder med et fast hold af ingeniører og entreprenører, der sikrer vores kunder en tryg og velstyret byggeproces.

Michael Kornbeck & Jesper Bonde
Michael Kornbeck & Jesper Bonde

Nyt hus

Overvejer I at bygge nyt hus?
Et arkitekttegnet hus er designet til jeres drømme og behov. Det er tegnet til grunden, og I bestemmer selv, hvordan I vil bo. Det er ikke nødvendigvis dyrere at bygge et arkitekttegnet hus i forhold til et typehus. Til gengæld kan I som regel bygge færre m2 og kvaliteten af de enkelte m2 er større. I sidste ende, står i med en bolig med større værdi; både i forhold til arkitektur, livskvalitet og økonomi.

Ny tilbygning

Mangler I plads? Overvejer I at flytte?
En tilbygning er tit en god investering. Den kan enten være i samme stil som eksisterende, eller komplimentere huset på anden vis. Det er vigtigt, at tilbygningen passer til eksisterende hus, så værdien øges.
Det er dyrt og besværligt at flytte. En god løsning kan derfor være at bygge til i stedet.

I områder af Danmark med høje m2 priser som Århus og København, kan det være en virkelig god investering at lave en tilbygning. M2 priserne i disse områder overstiger byggeomkostningerne, så i de fleste tilfælde kan tilbygningen finansieres af den øgede værdistigning; hvis det vel at mærke er de rigtige m2, der bygges.

Ombygning

Skal I bygge om?
Mangler der et værelse eller måske et badeværelse på 1. sal? Ofte kan man ved at flytte et par vægge det rigtigt sted optimere planløsningen, så I får udnyttet m2‘erne bedre. Står I og skal lægge nyt tag eller energioptimere boligen, kan det være en god idé at se på, om man i samme ombæring kan øge kvaliteten af boligen på andre områder.

Ydelser og faser i et byggeprojekt

Vi kan rådgive i alle projektets faser fra idé til færdigt byggeri.