Boligarkitekter for private
Michael Kornbeck & Jesper Bonde

Om os

Hos Kornbeck + Bonde Boligarkitekter har vi siden 2008 hjulpet private boligejere med at udvikle og realisere byggeprojekter. Vi afklarer rammer og muligheder for at opfylde vores kunders boligdrømme og tegner tilbygninger, ombygninger, villaer og sommerhuse.

Ring eller send en mail, så kigger vi forbi.

 

Arkitektur

I vores arkitektarbejde fokuserer vi på at skabe personlige, skræddersyede løsninger med hjemlighed og atmosfære, naturlige materialer og godt håndværk. Vi har et overordnet fokus på funktionalitet, æstetik, dagslys, udsyn, bæredygtige løsninger og boligens indpasning og samspil med omgivelserne.

Vi tegner jeres bolig ud fra en helhedsbetragtning, så der opstår de bedste sammenhænge  mellem inde- og ude, og mellem ny og eksisterende bebyggelse.

Vores huse og rum er fleksible og langtidsholdbare, og designet med afsæt i potentialerne i netop jeres sted, og jeres specifikke præferencer for jeres boligs funktionalitet og designudtryk.

Vi bestræber os på at udvikle personlige og bredt appellerende gode boliger. Kombinationen af den universelle og funktionelt gode planløsning, og personligheden i de specialdesignede løsninger og rum, er ofte det, der skaber en god bolig.

 

Vores tilgang til arkitektrådgivning

Vores arkitektrådgivning er baseret på en både lyttende, undersøgende og udfordrende opgavetilgang i jagten på den bedste helhedsløsning for jeres fremtidige bolig.

Vi vægter et tillidsbaseret, rart og gennemskueligt samarbejde i øjenhøjde, hvor vi tager styringen på projektudviklingen og fremdriften, og i samarbejde med jer præciserer og udvælger de bedste løsninger for jeres boligprojekt.

Vi tager de ofte komplekse processer i byggeriet og gør dem overskuelige, så I bevarer overblikket undervejs og med ro i maven kan følge med fra idé til færdigt byggeri.

 

Tegninger og proces

Vi opererer i hele spektret fra den indledende idéudvikling og skitsering til aflevering af det færdige byggeri. Undervejs arbejder vi både med klassiske arkitekttegninger og med 3D visualisering af løsningsforslagene. Vi opstiller allerede i skitsefasen et erfaringsbaseret byggebudget og hjælper med afklaring af materialevalg, indhentning af byggetilladelse, og udarbejdelse af udbudsmateriale til indhentning af tilbud på byggearbejdet.

 

Samarbejdspartnere

Med et fast hold af ingeniører, landinspektører og entreprenører, kan vi sikre en tryg og velstyret proces hen mod jeres færdige boligprojekt.