Boligarkitekter for private
Michael Kornbeck & Jesper Bonde

Om os

Hos Kornbeck + Bonde Boligarkitekter har vi siden 2008 hjulpet private boligejere med at udvikle og realisere byggeprojekter. Vi afklarer rammer og muligheder for at opfylde vores kunders boligdrømme og tegner tilbygninger, ombygninger, villaer og sommerhuse.

Ring eller send en mail, så kigger vi forbi.

 

Arkitektur

I vores arkitektarbejde fokuserer vi på at skabe personlige, skræddersyede løsninger med hjemlighed og atmosfære, naturlige materialer og godt håndværk. Vi har et overordnet fokus på funktionalitet, æstetik, dagslys, udsyn, bæredygtige løsninger og boligens indpasning og samspil med omgivelserne.

Vi tegner rum og planløsninger i en kvalitet, der er fleksible og langtidsholdbare ud fra husets egen logik, og som alle kan se sig selv bo i.
Kombinationen af den almengyldige gode planløsning, der opfylder vores kunders behov og den personlige indretning, æstetik og materialitet er ofte det, der skaber en god bolig.

 

Vores tilgang til arkitektrådgivning

Vores arkitektrådgivning er baseret på en både lyttende, undersøgende og udfordrende opgavetilgang i jagten på den bedste helhedsløsning. Vi tager de ofte komplekse processer i byggeriet og gør dem overskuelige for vores kunder, så de bevarer overblikket fra idé til færdigt byggeri.

 

Tegninger og proces

Vi opererer i hele spektret fra den indledende idéudvikling og skitsering til aflevering af det færdige byggeri. Undervejs arbejder vi både med klassiske arkitekttegninger og med 3D visualisering af løsningsforslagene. Vi hjælper med afklaring af materialevalg, indhentning af byggetilladelse og udarbejdelse af tegninger, beskrivelser og udbudsmateriale.

 

Samarbejdspartnere

Med et fast hold af entreprenører og øvrige samarbejdspartnere, sikrer vi vores kunder en tryg og velstyret byggeproces.