Ny 1. sals tilbygning på bungalow

Med en ny 1. sal ovenpå det eksisterende hus får familien 3 ekstra værelser og et ekstra badeværelse. Huset ændrer karakter og får et moderne udtryk med hvide facader og sorte tegl.

Det kan være en god måde at bygge til et eksisterende hus uden at inddrage haven, men det kræver, at det oprindelige hus er bygget til at kunne bære en ny 1. sal uden de store indgreb.

Terrassen er bygget om, og der er etableret nye terrassedøre med direkte adgang til terrassen og haven. Det nye opholdsrum får en mere direkte forbindelse til haven som tit er en udfordring i huse med høj kælder.

Bungalow
Bungalow med 1. sals tilbygning

Før og efter tilbygning af 1. sal

bungalow
Ny 1. sal på bungalow
Oprindelig bungalow
Bungalow inden tilbygning

 Flere og bedre rum

Stue
Ombygning af stue
Gang
Gang med trapperum
Trapperum
Entré med ny trappe og ovenlys
Værelse 1. sal
Værelse med lysindfald fra to sider

Der er etableret en ny trappe til 1.sal og kældertrappen er flyttet til samme sted, så trapperummet bliver et naturligt omdrejningspunkt for forbindelsen mellem etagerne. Det giver samtidig mulighed for at åbne facaden mod haven mere op, hvor den oprindelige kældertrappe lå.

Husets stueetage er ændret, så der er etableret et sammenhængende køkken/alrum/stue, der er gennemlyst og hænger sammen med både haven og vejen.

Tegninger af stueplan og 1. sal

Aksonometri
Akosometrier af stueplan og ny 1. sal

Nedrivning af oprindeligt tag

Tilbygningen er udført under overdækket stillads, så håndværkerne har kunne gå i alt slags vejr uden at bliver forstyrrede.

overdækket stillads
Tilbygning af 1. sal med overdækket stillads