70'er villa ombygget og moderniseret med personligt præg

Ombygning og modernisering af 70’er villa. Der er skabt en ny planløsning med nyt åbent køkken, renovering af badeværelse, samt etablering af nyt bryggers i et tidligere værelse.

Der er udført helt ny efterisoleret gulvopbygning i hele stueetagen med etablering af vandbåren gulvvarme fra nyanlagt horisontalt jordvarmeanlæg.

For at opgradere de runlige kvaliteter er der udført nye vindues- og døråbninger i facaderne, så boligen nu har langt bedre dagslys- og udsynsforhold med nye adgange til omgivelserne. Der er arbejdet med varme mørke materialer, hvor sorte moderne fyldningsdøre, og køkken/bad inventar i røget eg, er med til at skabe kontrast til de lyse overflader.

Som et personligt præg på ombygningen er bygherres passion for tegneserieuniverset manifisteret som et på stedet udført grafisk kunstværk på en central væg i den ombyggede bolig.

Den afsluttede ombygning udgør fase 1 i en overordnet boligoptimering, hvor fase 2 forventes udført 2024 og indbefatter en tagrenovering og en mindre tilbygning til den eksisterende stue.

Ny planløsning med åbent køkken alrum. Der er arbejdet med varme, mørke materialer som kontrast til de lyse overflader
Boligen har fået et bryggers med sekundær indgang i et tidligere værelse. De nye gennemgående sorte døre er med til at skabe kontrast og karaktér i boligen.
Totalrenovering af tidligere badeværelse. Ombygningens materialetema med mørke, varme nuancer er videreført i badeværelsesinventaret af røget egetræ
Specialdesignet vægmaleri i det nye køkken/alrum

I et tidligere værelse der etableret et praktisk bryggers i boligen som teknik- og vaskerum. Der er etableret ny varmtvandbeholder og el-tavle, og der er via det nye bryggers skabt en sekundær indgang til boligen.

Eksisterende badeværelse er moderniseret og totalrenoveret med ny efterisoleret gulvopbygning med gulvvarme, nye overflader, armaturer, belysning og inventar.

På en central væg i boligens nye køkken-alrum er bygherres passion for tegneserieuniverset manifisteret som et på stedet udført kunstværk, der sætter et levende og personligt præg på den moderniserede bolig.

Plantegninger, der viser før og efter ombygning af villaen, samt byggeetape 2, der indbefatter en lille 12 m2 tilbygning til eksisterende stue. Tilbygningen forventes udført sammen med tagrenovering i 2025.
3D illustration af kommende tilbygning: Projektet indeholder også en byggeetape 2, med udvidelse af eksisterende stue.

Før ombygning og modernisering

Før ombygningen var boligen præget af mørke rum men minimal dagslys og udsyn til omgivelserne.

Udtrykket var broget og usammenhængende i overflader og materialer, og bar præg af at have været uændret over tid.

Bygherre har søgt en modernisering med en personlig, varm atmosfære, og fokus på sammenhæng og ensartethed i materialeholdning og udtryk på tværs af rummene.