Murermestervilla tilbageført til oprindelig stil

Hvad er et arkitekt skitseprojekt

Vil du gerne vide om din idé holder, inden du bruger for mange penge på arkitekt eller håndværkere?

Skitseprojektet inspirerer og afklarer mulighederne, inden vi begynder at tegne ombygningen, tilbygningen eller det nye hus.

 

Når du skal bygge om, bygge til eller bygge nyt er der tale om store investeringer. Det kan defor være en god idé at vende idéerne med en arkitekt for at finde ud af, om de planer I går med kan lade sig gøre. Ofte kommer vi med forslag til andre måder at gribe det an på, som måske er billigere eller skaber nogle bedre rum og løsninger.

Måske ender jeres oprindelige idé med at være den løsning, vi går med, men så har vi vendt og drejet alle alternativer. Så ved I, det er den bedste måde at gennemføre jeres byggeprojekt på.

Der er ikke noget værre, end at finde ud af at en væg skulle have stået anderledes, et yderligere vindue kunne have givet en fantastisk lysindfald, eller der mangler en terrassedør ud til det bedste sted i haven. Det er altid meget nemmere at rette det i en tegning, end efter det er bygget.

Skitseprojektet

Planskitse

Med skitseprojektet får I et projektmateriale, der i diagrammer, skitser og beskrivelse redegør for, om jeres byggeprojekt holder arkitektonisk, byggeteknisk og udtryksmæssigt i forhold til eksisterende forhold.

Vi finder også ud af om det kan lade sig gøre i forhold til bebyggelsesprocent, afstandskrav, højdegrænser, lokalplaner og andre myndighedsforhold, og vi laver et byggebudget samt et forslag til en overordnet tidsplan. 

I får altid mere værdifulde løsninger i jeres hus ved at involvere en arkitekt. Rum, rumforløb, arkitektur og æstetik bliver højnet, og så er det som regel samtidig en god forretning i form af:

  • En højere arkitektonisk værdi i det færdige projekt, som gør at huset er mere værd end ved en ombygning uden arkitekt.
  • Vi beskriver byggeriet på en måde, så en entreprenør kan give en mere præcis pris, og ikke lægger for meget overhead på til usikkerheder.
  • Sparede byggeomkostninger, da færre ting skal laves om undervejs.
  • Bedre byggeproces, da vi holder styr på tidsplaner, økonomi og aftaler undervejs.
  • Bedre planløsning og udnyttelse af eksisterende m2. Måske behøver I slet ikke bygge til, men kan optimere det eksisterende.

Med skitseprojektet finder I ud af, om jeres byggeprojekt kan lade sig gøre i forhold til økonomi, myndigheder og byggeteknik, men vigtigst af alt finder I ud af om jeres idé holder i  forhold til arkitekturen i jeres eksisterende hus, og vi skitserer nogle alternative løsninger, som kan gøre jeres hus endnu bedre.

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe jer med jeres byggeprojekt. Det indledende møde er gratis og uforpligtende.

 

 

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du brugen af cookies.